Hír: Adventi játszóház, ajándék és dísztárgy készítés, mézeskalács sütés
(Kategória: Egyéb)
Küldte: elzso
2012. december 10.

Adventi játszóház, ajándék és dísztárgy készítés, mézeskalács sütés

Népfőiskolánk a projekt családi napjának keretében Adventi játszóházat szervezett 2012. december 8-án, szombaton 14 és 18 óra között Berettyóújfaluban gyermekeknek, felnőtteknek, kicsiknek-nagyoknak.
Azok a családok, akik az iskolákon keresztül kiküldött meghívókat elfogadták, biztosan emlékezetes délutánt tölthettek el nálunk. Apukák, anyukák csemetéikkel közösen készíthettek szebbnél szebb adventi koszorúkat, illatmécseseket és a karácsonyfa, valamint az otthon elengedhetetlen ünnepi díszeit, különféle természetes anyagok felhasználásával. Így születtek többek között gyümölcsből, papírból, fából és sok-sok kreativitásból azok az egyedi kis gyöngyszemek, amelyek a családok otthonát fogják díszíteni az ünnepek alatt. Népfőiskolánk helyiségei hamar megteltek finom illatokkal, köszönhetően a helyben sütött, saját készítésű mézeskalácsnak és a narancsból, szegfűszegből alkotott díszeknek. Több generáció meghitt hangulatban, együtt készült az ünnepekre, ezzel is feledhetetlen élményt adva gyereknek, felnőttnek egyaránt.
A képgalériában látható fotók alapján is elmondható, nagyon sikeresen zárult ez a kis családi készülődés, ugyanis több, mint 80-an vettek részt az Adventi játszóházon.
Forrás: www.berettyóhír.hu
Ezen hír származási helye: Bihari Szabadművelődési és Népfőiskolai Egyesület
( http://magtolazerdoig.hu/news.php?extend.24 )