Hír: Tartós Betegséggel Élők Napja - Egészség Nap
(Kategória: Egyéb)
Küldte: elzso
2013. május 15.

A Tartós Betegséggel Élők Napja keretében megrendezésre került az Egészség Nap


A Bihari Népfőiskola 2013. május 11-én, szombat délután Egészség Napot szervezett a berettyóújfalui II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola udvarán, ahol számos – az egészséges életmóddal kapcsolatos – program várta az odalátogatókat.A rendezvény jelszava: „Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg!” volt, ennek keretén belül mindenki ingyenesen igénybe vehette az ingyenes vérnyomás, vércukorszint, testzsír, EKG, valamint a testtömeg index (BMI) általános állapotmérést.
A Debreceni Egyetem Különleges Orvos-és Mentőcsoportja (DEKOM) jóvoltából látványos mentési bemutatót is megtekinthettek a programon résztvevők. A kutyás kereső egység bemutatóját a gyerekek is nagy érdeklődéssel figyelték.

Aki részt vett a Bihari Népfőiskola által szervezett Egészség Napon, sok kellemes élménnyel és az egészség megőrzéséhez szükséges fontos információkkal lehetett gazdagabb.

Az Egészség Napról készült képek a galériában megtekinthetők.Ezen hír származási helye: Bihari Szabadművelődési és Népfőiskolai Egyesület
( http://magtolazerdoig.hu/news.php?extend.36 )